Zweden en Oranje mogen in oktober niet tegelijk spelen

Zweden en Oranje mogen in oktober niet tegelijk spelen
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De Zweedse voetbalbond SvFF heeft bij de UEFA en FIFA tevergeefs geprobeerd om de eerstvolgende WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg op een later tijdstip te laten spelen.

Zweden speelt op 7 oktober om 18.00 uur de voorlaatste wedstrijd in dezelfde poule als het Nederlands elftal. Frankrijk en Nederland trappen diezelfde avond pas om 20.45 uur af. Volgens de Zweedse bond hebben die teams profijt van dat latere tijdstip omdat ze dan de uitkomst van de wedstrijd van Zweden al kennen.

Voor Zweden zijn er nog verschillende scenario’s mogelijk. Het land heeft door de stunt van Luxemburg vorige week tegen de Fransen (een 0-0 gelijkspel) nog zicht op directe plaatsing voor het WK volgend jaar in Rusland.

Doelsaldo

Op dit moment staan de Zweden echter op de tweede plaats, een punt achter Frankrijk en drie punten voor op Oranje. Omdat in de laatste speelronde nog Nederland-Zweden op het programma staat, kan het doelsaldo een rol gaan spelen.

De nummer een van iedere poule plaatst zich direct voor het WK, de acht beste nummers twee kunnen zich nog plaatsen via play-offs.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com