Zware blessure honkballer Profar

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Een week voor de start van het nieuwe Amerikaanse honkbalseizoen heeft toptalent Jurickson Profar een zware blessure opgelopen. De tweede honkman van de Texas Rangers, afkomstig van Curaçao, heeft een spier in zijn rechterschouder gescheurd en is zeker drie maanden uitgeschakeld.

Profar liep de blessure zaterdag op in de oefenwedstrijd tegen San Diego en bleef een dag later last houden. Een MRI-scan wees uit dat er een scheurtje in zijn spier zit. Eerder had de Nederlander al last van een peesontsteking in zijn schouder.

Doorbraak

De 21-jarige Profar staat bekend als een van de grootste talenten in het Amerikaanse honkbal. Bij zijn eerste slagbeurt in de MLB sloeg hij een homerun, maar vervolgens liet hij geen spectaculaire resultaten zien. Zijn grote doorbraak werd echter verwacht in het komende seizoen, dat voor Texas op 31 maart begint. De vaste basisplaats die Profar veroverd had, kan hij nu dus voorlopig niet invullen.

Thad Levine, assistent coach van de Rangers, geeft aan: “Jurickson is onze vaste man op het tweede honk. We hadden van hem de komende maanden een grote stap voorwaarts verwacht. Hopelijk zal hij in de tweede helft van het seizoen een wapen voor ons zijn.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com