Zieke Cavendish niet in Driedaagse

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Mark Cavendish moet vanwege ziekte de Driedaagse De Panne-Koksijde aan zich voorbij laten gaan. De Britse sprinter van Omega Pharma – Quick-Step kampt met “gastro-enteritis”, oftewel buikgriep.

“Hij is er sinds Milaan-Sanremo nog niet van hersteld. Hij had een moeilijke nacht en het team heeft besloten hem niet van start te laten gaan”, luidt de verklaring van zijn Belgische werkgever.

Zondag moest Cavendish ook al Gent-Wevelgem missen.

“Erg teleurgesteld”

“Ik ben erg teleurgesteld”, zegt de sprinter. “Zondag voelde ik me beter en kon ik redelijk trainen, maar zondagnacht was ik weer ziek en had ik diarree. Ik besloot toch af te reizen naar de wedstrijd, in de hoop dat het zou verbeteren. Maar vannacht rond 02.00 uur begon ik over te geven en kreeg ik weer last van diarree. Ik kan niet starten, omdat ik niets kan eten of drinken.”

Cavendish keert terug naar huis en zal testen ondergaan om te kijken wanneer hij weer in actie kan komen. Het is nog de vraag of de Brit op 9 april deel kan nemen aan de Scheldeprijs, een koers die Cavendish al drie keer op zijn naam schreef.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com