Zidane peinst er niet over Ronaldo rust te geven tegen Juventus

Zidane peinst er niet over Ronaldo rust te geven tegen Juventus
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Dankzij de 3-0 zege een week geleden op bezoek bij Juventus is Real Madrid vrijwel zeker van de halve finales in de Champions League. Een ideaal moment om de inmiddels 33-jarige Cristiano Ronaldo in de return rust te gunnen. Zou je denken.

“Ik peins er niet over te spelen zonder Cristiano”, zei Real-trainer Zinedine Zidane echter, daarmee duidelijk makend dat zijn Portugese vedette woensdagavond gewoon van de partij is in het Santiago Bernabéu.

Clublegende

Zidane gaf op de persconferentie voorafgaand aan het kwartfinaleduel met Juventus aan dat Ronaldo in zijn ogen met recht een clublegende mag worden genoemd.

“We zijn blij met hem. Je hebt een hele hoop mensen die zich Alfredo Di Stéfano herinneren. Dat is vanzelfsprekend, begrijpelijk. Maar er zijn volgens mij ook veel mensen, onder wie ikzelf, die zich Cristiano zullen herinneren bij deze club.”

Ronaldo leidde Real bijna hoogstpersoonlijk naar de ruime zege in het heenduel, door tweemaal te scoren (waaronder een schitterende omhaal) en de assist te verzorgen bij de 3-0 van Marcelo.

Met zijn eerste goal in Turijn schreef de Portugees geschiedenis, door als eerste speler ooit in tien opeenvolgende Champions League-wedstrijden te scoren.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com