Yankee Gregorius slaat Indians uit play-offs

Yankee Gregorius slaat Indians uit play-offs
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De honkballers van New York Yankees hebben verrassend de finale bereikt van de American League. De Yankees wonnen in Cleveland de vijfde wedstrijd tegen de Indians (5-2) en beslisten daarmee na een 2-0 achterstand de best-of-5-serie alsnog in hun voordeel: 3-2.

Didi Gregorius was de man in Cleveland. De 27-jarige Oranje-international was zowel in de eerste als in de derde inning goed voor een homerun en die leverden de Yankees een 3-0 voorsprong op.

Cleveland, dat in de reguliere competitie met 22 zeges op rij een American League-record vestigde, kwam in de vijfde slagbeurt terug tot 3-2. In de slotinning stelden de Yankees hun zege veilig: een honkslag van Brett Gardner was, mede door een veldfout, goed voor twee runs.

Cleveland stond vorig jaar nog in de World Series. Ook daarin werd een riant ogende voorsprong verspeeld: in de best-of-7-finale ging Chicago Cubs na een 3-1 achterstand toch nog met de titel aan de haal.

De Yankees, die via een ‘achterdeur’ de play-offs bereikten, moeten het in de finale van de American League opnemen tegen Houston Astros. De winnaar van die best-of-7-serie komt terecht in de World Series.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com