Woning piloot Boeing doorzocht

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De Maleisische politie heeft de woning doorzocht van de piloot van de vermiste Maleisische Boeing. De huiszoeking begon na de verklaring van de Maleisische premier Najib over de zoektocht naar het toestel. Najib gaf geen uitsluitsel over de oorzaak van de verdwijning en hield alle mogelijkheden open.

Maar Najib zei wel dat de communicatieapparatuur van het vliegtuig na een uur vliegen moedwillig is uitgezet. De gezagvoerder van de verdwenen Boeing is de 53-jarige Zaharie Ahmad Shah, deelde Maleisische politie mee. Of er bij de huiszoeking iets van belang is gevonden is niet bekendgemaakt.

“Kaping vrijwel zeker”

Voor Najib in Kuala Lumpur een verklaring voor de pers aflegde, zei een anonieme Maleisische functionaris dat het vrijwel vaststaat dat het toestel gekaapt is. Alleen mensen met vliegervaring waren volgens hem in staat de zendapparatuur aan boord uit te schakelen. Over een motief tasten de autoriteiten in Maleisië in het duister.

Aan boord waren, behalve de gezagvoerder en de co-piloot, tien bemanningsleden en 227 passagiers. Hun gangen worden nagegaan, deelde Najib mee.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com