Woedende Chinezen naar Maleisië

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Zo’n dertig Chinezen eisen een gesprek met de regering van Maleisië. Het zijn nabestaanden van de passagiers die in het verongelukte vliegtuig van Malaysia Airlines zaten. Ze kwamen vanochtend in Kuala Lumpur aan met een vlucht uit Peking.

De groep eist een gesprek op het hoogste niveau. “We willen hoe dan ook praten met de premier en met de minister van Defensie”, zei een van de nabestaanden bij aankomst in de Maleisische hoofdstad. De minister van Defensie voert namens de regering het woord over het vliegtuigongeluk van drie weken geleden.

Er is internationale kritiek op Maleisië. Zo zegt de Chinese regering dat de Maleisische autoriteiten meer openheid moeten geven over hun onderzoek naar het ongeluk. Afgelopen week protesteerden nabestaanden nog bij de Maleisische ambassade in Peking.

Bij het vliegtuigongeluk met vlucht MH370 kwamen 227 passagiers om, voor het merendeel Chinezen. Tot nu toe is nog niets van het toestel teruggevonden, ook niet na de uitgebreide zoekacties van de afgelopen dagen. Nog steeds is niet duidelijk waar de Boeing 777 precies is neergestort.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com