Winnend Juventus door, voor Sporting en Dost rest Europa League

Winnend Juventus door, voor Sporting en Dost rest Europa League
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Juventus heeft zich in groep D geplaatst voor de achtste finales. Het won met 2-0 bij Olympiakos en bleef tweede, achter het al geplaatste FC Barcelona, dat in Camp Nou Sporting Portugal klopte: 2-0.

Juventus scoorde in de beginfase: Cuadradro tikte na een kwartier binnen uit een pass van Alex Sandro. De 2-0 viel vlak voor tijd. Een mooie aanval werd knap afgerond door Federico Bernardeschi.

Sporting moest winnen bij Barça om kans te houden op de Champions League en kon bij rust nog hopen. Terwijl de op de bank begonnen Lionel Messi na de pauze zijn hesje uitdeed en zich klaar maakte voor een invalbeurt, kopte Paco Alcácer Barcelona op voorsprong.

Ook Bas Dost kreeg een invalbeurt en het scheelde niet veel of hij had zijn landgenoot Jasper Cillessen, die een basisplaats had, geklopt en Sporting op gelijke hoogte gebracht. Maar van dichtbij kreeg Dost de bal niet voorbij de doelman van Barcelona.

In de extra tijd hielp verdediger Jérémy Mathieu met een eigen goal zijn oude club aan de 2-0. Sporting gaat de Europa League in.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com