Williams pareert aanval Sjarapova

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Serena Williams staat voor de negende keer in de finale van het WTA-toernooi in Miami. De Amerikaanse zegevierde in de halve finales betrekkelijk eenvoudig over de Russin Maria Sjarapova: 6-4, 6-3.

De partij – een herhaling van de eindstrijd van 2013 – kende een wisselend spelbeeld. Sjarapova speelde vol op de aanval en knokte op karakteristieke wijze voor de punten.

De vijfvoudig finaliste op Key Biscayne nam in de eerste set een 4-2 voorsprong, maar juist op dat moment nam Williams de regie over. De zesvoudig winnares schroefde het tempo op, stuurde Sjarapova van hoek naar hoek en won vier games op rij (6-4).

Peptalk Groeneveld

Een peptalk van coach Sven Groenveld bleek Sjarapova aanvankelijk te helpen in de tweede set. De Siberische nam weer een voorsprong (2-0), maar opnieuw kwam Williams terug. De mondiale nummer één stoomde vervolgens vlot door naar de zege op haar moegestreden opponent.

Het betekende voor Williams de zestiende zege op Sjarapova in achttien duels. De Amerikaanse won de laatste vijftien ontmoetingen.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com