Wiebes moet zelf nog invullen

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Veel mensen hebben ruim op tijd hun belastingaangifte ingestuurd. De teller bij de Belastingdienst staat op deze laatste vrijdag voor 1 april op 6,3 miljoen. Er zijn 5 miljoen belastingbetalers die een vooraf ingevuld belastingformulier hebben gedownload.

Staatssecretaris Wiebes verwacht dat veel mensen de komende dagen hun aangifte zullen invullen. “Het weekend is altijd een dankbaar moment. Ik denk dat we boven de 7,5 miljoen uitkomen op 1 april.”

T-biljetten

In totaal gaat het om veel meer, zegt Wiebes. “Het is niet zo dat de Belastingdienst de rest van het jaar op zijn achterste zit. In totaal zijn het er zo’n 12 miljoen. Daar zitten ook aangiftes bij die uitstel hebben, de T-biljetten bijvoorbeeld.”

Wiebes moet zelf in het weekend ook nog aan de bak. “Ik heb mijn aangifte nog niet gedaan. Mijn administratieve problemen los ik zelf op.”

Vanmorgen was de staatssecretaris vanwege ‘blauwe vrijdag’ te gast bij het Radio 1 Journaal. Hij vertelde daar dat de belastingfraude niet in de miljarden loopt, zoals de Abvakavo zegt.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com