Wereldbeker eindelijk in Nederland

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Over een kleine drie maanden begint het WK voetbal in Brazilië. In de tussentijd is de wereldbeker bezig aan een reis rond de wereld. Vandaag deed de zogenoemde FIFA World Cup Trophy Tour Nederland aan.

De wereldbeker werd vandaag gepresenteerd door uitgerekend oud-bondscoach Bert van Marwijk. Vier jaar geleden liep hij de felbegeerde trofee na afloop van de WK-finale in Johannesburg nog als treurend vice-wereldkampioen voorbij.

De hernieuwde kennismaking met de vijf kilo zware beker van 18-karaats goud rijt bij Van Marwijk niet direct oude wonden open: “Dat valt wel mee. Ik heb vooraf wel met diverse mensen over dat WK gesproken en dan komt het wel weer terug”, zegt de oud-bondscoach. “Het was geen geweldige finale, maar we waren er wel ongelooflijk dichtbij.”

De wereldbeker doet tijdens zijn tournee 88 landen aan. Vrijdag vertrekt de cup weer en vliegt hij verder naar België en vervolgens naar Rusland. Op zondag 13 juli komt de beker in Rio de Janeiro in handen van zijn nieuwe eigenaar: de winnaar van het WK 2014.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com