Vrouw minister Kerry opgenomen

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De vrouw van John Kerry, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Teresa Heinz Kerry (74) werd in kritieke toestand overgevlogen van het luxueuze vakantie-eiland Nantucket naar een ziekenhuis in Boston.

Het is niet bekendgemaakt wat de reden was van de overhaaste ziekenhuisopname; de familie heeft om privacy gevraagd. Wel is duidelijk dat het gaat om een aandoening, niet om een ongeluk. De toestand van Heinz Kerry wordt inmiddels omschreven als “ernstig, maar stabiel”.

De schatrijke Teresa Heinz Kerry is de weduwe van Henry Heinz, telg van de beroemde ketchupfabrikant. Nadat haar eerste man was omgekomen bij een helikopterongeluk, trouwde ze in 1995 met senator John Kerry. Heinz Kerry is in het verleden meerdere keren geopereerd aan borstkanker.

Het ministerie weet nog niet of de toestand van zijn vrouw invloed zal hebben op de agenda van Kerry. Hij keerde afgelopen week terug van een Midden-Oostenreis en zou maandag weer aan het werk gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com