Voetbalwereld rouwt om dood Fiorentina-aanvoerder Astori

Voetbalwereld rouwt om dood Fiorentina-aanvoerder Astori
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Het overlijden van Davide Astori heeft geleid tot een stortvloed aan rouwberichten op social media. De 31-jarige aanvoerder van Fiorentina overleed in de nacht van zaterdag op zondag in een hotel in Udine, waar Fiorentina verbleef.

De dood van de veertienvoudig Italiaans international zorgde voor ongeloof en verdriet bij oud-teamgenoten, oud-tegenstanders, oud-coaches, vroegere clubs en anderen in de voetbalwereld. Fiorentina kwam met een indrukwekkend eerbetoon op muziek.

De Italiaanse bond, de Europese voetbalbond UEFA en Astori’s voormalige clubs AC Milan, AS Roma en Cagliari volgden.

Grootheden uit de Italiaanse voetbalwereld betuigden hun medeleven. “Uiteindelijk gaan de besten altijd als eerste”, schrijft Andrea Pirlo. “Geschokt en stil van deze tragedie”, zegt Francesco Totti.

Ook Clarence Seedorf liet een bericht achter. “Ik bedank je omdat je zo’n geweldige tegenstander was en voor alles wat je voor het voetbal hebt gedaan”, schrijft de huidige trainer van Deportivo La Coruña.

Enkele andere Nederlanders speelden nog met Astori samen, zoals Kevin Diks bij Fiorentina en Kevin Strootman en Urby Emanuelson bij AS Roma. “Geen woorden voor”, schrijven de oud-ploeggenoten van Roma.

Moestafa El Kabir was zijn teamgenoot bij Cagliari. “Je was niet alleen een groot speler, maar ook een groot persoon”, zegt El Kabir.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com