Vloet keert Sparta de rug toe

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Wiljan Vloet, die onlangs opstapte als algemeen directeur van Sparta, verwacht in de toekomst nooit meer bij de Rotterdamse club te komen. Dat zei hij maandag in een programma van RTV Rijnmond.

“Ik denk dat ik op dit moment, gezien de beschadiging die ik heb opgelopen, de eerste tijd zeker niet in het Sparta stadion kom. En of ik er ooit nog kom… Dat denk ik niet”, aldus de geboren Schijndelnaar.

Dat is een opmerkelijke uitspraak gezien het feit dat hij nu nog in een onofficiële functie actief is bij Sparta. Vloet begeleidt zijn opvolger Manfred Laros met het overdragen van de langlopende projecten. Laros, de manager financiële zaken, werd door Sparta vorige week al naar voren geschoven als tijdelijke vervanger.

“Zit daar met bizar gevoel”

Vloet legt deze werkzaamheden uit. “Je kunt niet van de een op de andere dag stoppen. Heel veel projecten zijn langlopend en daar moet je zorgen voor een goede overdracht.”

“Ik zit daar wel met een bizar gevoel en laten we vooropstellen, met blijheid zeker niet. Maar ik vind wel dat je je werk tot het einde goed moet blijven doen, dus dat doe ik dan ook.”

Moeite met manier waarop

Vloet vindt niet dat hij onterecht is afgerekend, maar heeft wel moeite met de manier waarop. “Ik vind juist dat je afgerekend mag worden op de prestatie die je levert. Dat is inherent aan het vak binnen de voetballerij. Het gaat om de wijze waarop er op dit moment afgerekend wordt. Dat heeft niks te maken met mijn functioneren. Dat heeft gewoon te maken met het schieten van hagel.”

“Als ze tegen mij hadden gezegd: ‘Wiljan je hebt niet gefunctioneerd, we nemen afscheid van je en dat gaan we op een goede manier doen’, dan had ik gezegd dat het inherent is aan het vak. Dat kan ik accepteren”, aldus Vloet

Leo Beenhakker

Vloet is drie jaar bij Sparta actief geweest als algemeen en technisch directeur. Eerder deze maand werd hij al uit zijn ambt van technisch directeur gezet. Die taken worden momenteel waargenomen door commissaris Leo Beenhakker.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com