Vlaar maakt na bijna vijf maanden rentree en verslaat Fortuna

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Ron Vlaar heeft na bijna vijf maanden afwezigheid zijn rentree gemaakt bij AZ. De verdediger speelde maandagavond met Jong AZ de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Vlaar speelde op 24 september zijn laatste officiële wedstrijd met het eerste elftal van AZ. In het verloren duel met Excelsior (0-2) raakte hij geblesseerd aan zijn knie.

Fortuna: vier gespeeld, nul punten

Jong AZ versloeg Fortuna Sittard met 2-0. De Limburgse ploeg is in de titelrace in de Jupiler League weer verder achterop geraakt. Het is voor Fortuna de vierde nederlaag op rij toe.

Veel kansen crëeerden de Alkmaarders aanvankelijk niet. Fortuna kreeg er in de wat gezapige eerste helft wel twee, maar wist daaruit ook niet te scoren.

Jong AZ kwam energiek uit de kleedkamer en Ferdy Druijf sloeg met een knappe uithaal toe. Owen Wijndal redde bij een schot van Lisandro Semedo op de doellijn en schoot even later uit een lastige hoek snoeihard de 2-0 tegen de touwen.

Verdediger Perr Schuurs (Fortuna) kreeg in de slotfase de rode kaart. De verdediger haalde een doorgebroken speler neer. Fortuna staat nu vijf punten achter koploper N.E.C.

Nederlaag Go Ahead

Go Ahead Eagles verloor de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Alexander Bannink maakte het enige doelpunt. Go Ahead, dat vorig seizoen nog in de eredivisie speelde, staat op de zestiende plaats.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com