Vertrekkende Advocaat: nieuwe generatie moet nu opstaan

Vertrekkende Advocaat: nieuwe generatie moet nu opstaan
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Bondscoach Dick Advocaat is blij dat hij zijn periode bij het Nederlands elftal heeft afgesloten met een ruime zege. Na de wedstrijd vertelde hij waarom hij besloten heeft om zich niet meer beschikbaar te stellen voor Oranje.

“Het is geen moeilijke keuze. De nieuwe generatie moet nu opstaan. Dat is de belangrijkste reden. Ik heb niet getwijfeld hierover. Mijn zaakwaarnemer Rob Jansen wist al toen ik mijn contract ging tekenen dat ik ging stoppen als we ons niet gingen kwalificeren.”

De laatste weken ontstond er veel verwarring over de toekomst van Advocaat. “De staf heeft gezegd dat ik moest wachten tot deze wedstrijden. We moesten deze wedstrijden serieus nemen en dat vond ik ook. Ik heb het de KNVB nog niet persoonlijk verteld. Ik wilde het ook eerst de spelersgroep vertellen.”

Wesley Sneijder gaf afloop aan dat hij in de toekomst voor Oranje wil blijven spelen. “Als de nieuwe bondscoach mij oproept, ben ik beschikbaar.”

Sneijder begon tegen de Roemenen op de bank, maar had daar vrede mee. “Het was duidelijk dat ik de eerste wedstrijd niet zou starten. Maar ik ben blij bij Oranje. Zolang ik het fysiek kan opbrengen, blijf ik ook beschikbaar voor de nieuwe bondscoach.”

De Utrechter vond dat Oranje tegen Roemenië beter speelde dan tegen Schotland. “Alleen creëerden we niet veel, dat zal nog beter moeten. Maar uiteindelijk hebben we het zakelijk afgemaakt.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com