Veel foto’s en oranje pakken bij overdracht olympische ploeg

Veel foto’s en oranje pakken bij overdracht olympische ploeg
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Over 38 dagen beginnen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang de Winterspelen. Vandaag was de officiële teamoverdracht van de Nederlandse ploeg, waarbij het vooral draaide om het passen van kleding, het maken van persfoto’s en het ontvangen van reisinformatie.

Tijdens de presentatie van TeamNL wilde chef de mission Jeroen Bijl zich wederom niet wagen aan een doelstelling wat betreft het aantal medailles. “Dat is altijd lastig na onze successen bij Sotsji 2014.” Daar werd een recordoogst van 24 medailles gerealiseerd.

Bijl liet wel nogmaals weten dat de ondergrens twaalf is. “Waar ik in elk geval naar uitkijk, is het totale verhaal van de sport. Daar bedoel ik ook mee: de strijd die mooie verhalen met zich meebrengt. Natuurlijk moet dat ook worden vertaald in medailles. Maar ik verwacht dat we heel mooie sport gaan zien.”

Ook Arie Koops, de technisch directeur van schaatsbond KNSB, heeft geen doelstelling. “Als we allemaal heel terugkomen en iedereen heeft zijn eigen optimale prestatie geleverd, dan zijn wij tevreden. En hoeveel medailles we dan hebben behaald, zien we achteraf wel.”

Jeroen Otter, bondscoach van de shorttrackploeg, hield zich eveneens op de vlakte. “Iedereen uit onze ploeg moet gewoon het beste uit zichzelf halen. Ze willen allemaal met een medaille naar huis. En wie op verscheidene onderdelen uitkomt, wil met meerdere olympische plakken naar huis. Zo simpel is het.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com