Van Bronckhorst trekt rookgordijn op voor City

Van Bronckhorst trekt rookgordijn op voor City
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Feyenoord komt morgenavond tegen Manchester City voor het eerst sinds 2002 weer uit in het hoofdtoernooi van de Champions League. Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft zijn strijdplan al een paar dagen klaar.

“Dat was voor mij geen puzzel. Het wegvallen van Nicolai Jørgensen (blessure) heeft daar ook geen invloed op gehad”, liet hij weten op de persconferentie. “Wij moeten compact spelen en onze momenten pakken in de omschakeling. Dat is Europees voetbal.”

Van Bronckhorst, die de Champions League in 2006 won met Barcelona, wilde niet zeggen of zijn strijdplan bestaat uit een systeem met een versterkt middenveld. En of hij met twee in plaats van drie spitsen voor de dag komt. “Hoe we gaan spelen, dat zien jullie morgen wel.”

“Ik heb de wedstrijd al een paar keer gespeeld in mijn hoofd”, ging ‘Gio’ verder. “Je merk aan alles dat de Champions League speciaal is. City is titelkandidaat, maar winnen is mogelijk. Zeker thuis.”

De Engelse journalisten waren ook benieuwd naar de reactie van Van Bronckhorst op het snelle ontslag van Frank de Boer bij Crystal Palace.

“Dat vind ik teleurstellend”, zei hij. “Als coach heb je tijd nodig en vertrouwen om aan je team te bouwen. Ik zat met Feyenoord in dezelfde situatie, maar ik mocht wel doorgaan. Daarna hebben we drie prijzen gepakt.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com