Van Aert blijft Van der Poel voor in wereldbeker Zeven

Van Aert blijft Van der Poel voor in wereldbeker Zeven
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Wout van Aert heeft de wereldbekerwedstrijd in het Duitse Zeven gewonnen. De Belgische veldrijder boekte zijn eerste zege van het seizoen en het was de eerste keer dat Mathieu van der Poel niet won.

In de tweede ronde vloog de ketting van de fiets van Van der Poel eraf en Van Aert, die vanaf de start op kop reed, profiteerde daarvan. Van der Poel had de voorgaande vier wereldbekerwedstrijden gewonnen. Van Aert werd een keer derde en een keer tweede.

(Later meer)

Sanne Cant won de vrouwenwedstrijd. De Belgische veldrijdster hield in een spannende wedstrijd de Britse Helen Wyman en de Amerikaanse Katie Compton achter zich. Met haar derde zege in de wereldbeker dit seizoen liep ze verder uit in het wereldbekerklassement.

De Nederlandse Sophie de Boer had een slechte start en wachtte vervolgens een inhaalrace. Ze kwam als vijfde over de streep.

Maud Kaptheijns, eerder winnares van de wereldbekercross van Koksijde, ontbrak vorige week in het Deense Bogense wegens een knieblessure. Ze was weer in staat om te starten, maar kwam er in Zeven niet aan te pas. Ze finishte als 28e.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com