US Open-finalisten Stephens en Keys terug op aarde

US Open-finalisten Stephens en Keys terug op aarde
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De twee verrassende Amerikaanse US Open-finalisten van twee weken geleden, Sloane Stephens en Madison Keys, staan weer met beide voetjes op de grond. Allebei verloren ze in het Chinese Wuhan hun eerste wedstrijd sinds de US Open.

Stephens, die er in New York met de titel vandoor ging, had niets in te brengen tegen de Chinese Qiang Wang (6-2, 6-2) en Keys liep tegen de Amerikaanse qualifier Varvara Lepchenko constant achter de feiten aan (6-2, 7-6).

Keys is na haar succes bij de US Open opgeklommen naar de elfde plaats op de wereldranglijst en Stephens staat zeventiende.

Later vandaag komt ook Kiki Bertens in actie in Wuhan. Zij neemt het op tegen de Roemeense Monica Niculescu en kan wel een overwinning gebruiken. Bij de vorige drie toernooien vloog Bertens er telkens in de eerste ronde uit.

Richèl Hogenkamp, die door haar halvefinaleplaats van afgelopen weekeinde in Seoul de tophonderd is ingedoken (99ste), speelt deze week in Tasjkent. Daar neemt ze het morgen op tegen de Servische Aleksandra Krunic.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com