United verslaat Aston Villa

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Manchester United heeft zaterdag in een Nederlands getinte wedstrijd met 4-1 van Aston Villa gewonnen. Bij United mocht Alexander Büttner negentig minuten meedoen en bij Villa speelden Ron Vlaar en Leandro Bacuna de gehele wedstrijd mee.

‘Moyes moet weg’

De wedstrijd begon met een merkwaardige stunt van de fans uit Manchester. Een klein vliegtuigje vloog over het veld met achter zich de tekst ‘Wrong one – Moyes out’. Een protest aan het adres van de fel bekritiseerde manager David Moyes.

Het grootste deel van de fans stelde de actie echter niet op prijs; terwijl het vliegtuigje overvloog klonk er een luid boegeroep en nadat het verdwenen was applaudisseerde het publiek om Moyes een hart onder de riem te steken.

United snel op achterstand

De wedstrijd begon slecht voor Moyes en United. ‘The Villans’ kwamen namelijk al in de dertiende minuut op 0-1; Ashley Westwood schoot raak uit een vrije trap.

Lang kon de ploeg uit Birmingham niet genieten van de voorsprong, na twintig minuten kopte Wayne Rooney compleet vrij raak en stond de score weer gelijk.

Daarna nam United het voortouw en werd de druk op het doel van Villa steeds groter. Vlak voor rust schoffelde Bacuna Juan Mata onderuit binnen het strafschopgebied. Wayne Rooney benutte de strafschop en bracht zo de ‘Mancunians’ op voorsprong.

Halverwege de tweede helft vergrootte Mata de voorsprong; uit de kluts kwam de bal voor zijn voeten. In blessuretijd zette de ingevallen Javier Hernandez de eindstand nog op het scorebord.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com