‘Tussen eerste wedstrijd en deze zit wereld van verschil’

‘Tussen eerste wedstrijd en deze zit wereld van verschil’
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

“Ik heb genoeg dingen gezien waar wij mee verder kunnen.” Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst wist na het Champions League-duel met Manchester City snel de positieve punten te benoemen van de late 1-0 nederlaag.

“We hebben gespeeld zoals het moet in de Champions League”, liet hij weten. “We hebben daarbij een aantal goede mogelijkheden gehad, zeker in de tweede helft. Alleen was de laatste pass net niet goed genoeg.”

Tegengoal

Van Bronckhorst baalde daarom flink van de tegengoal. “Uiteindelijk weet je dat je het in de Champions League, de top van het voetbal, lang moet volhouden. En ook in de 88ste minuut. Je kent de slimheid van de spelers, dat zag je bij de goal.”

“Maar het team was vandaag uitstekend. In de duels, hoe compact we speelden. Dan kun je het ook tegen Manchester City lang volhouden. Helaas voor ons is dat maar 88 minuten geweest…”

Door de nederlaag bij City en de 3-0 zege van Napoli op Sjachtar Donetsk is Europees overwinteren voor Feyenoord niet meer mogelijk. Wat rest is een thuiswedstrijd tegen de Italianen.

“We moeten de lijn doortrekken die we in de Champions League hebben laten zien. Tussen de eerste wedstrijd, thuis tegen City, en die van vandaag, zit een wereld van verschil. Als we dat door kunnen zetten, kunnen we de laatste wedstrijd tegen Napoli waardig afscheid nemen.”

Ook biedt het duel met City volgens Van Bronckhorst aanknopingspunten voor het eredivisieduel van zaterdag bij FC Groningen. Feyenoord moet daar winnen om uit de sportieve dip te komen waar de club de laatste weken in verkeert.

“Wat je vandaag hebt laten zien, moet je elke wedstrijd brengen. Als het op deze manier gaat, heb ik daar alle vertrouwen in”, sprak hij hoopvol over het duel met FC Groningen.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com