Tsjigirinski: verbod Jordania terecht

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

In een verklaring op de website van Vitesse heeft Alexander Tsjigirinski, de eigenaar van Vitesse, zich volledig achter het besluit geschaard om zijn voorganger Merab Jordania een stadionverbod te geven.

Hij vind het “volkomen terecht” dat Jordania wordt geweerd. “Zijn recente bedreigingen zijn onacceptabel”, schrijft Tsjigirinski. “De beslissingen van de directie zijn weloverwogen en in het belang van de club.”

Verklaring

De complete verklaring van Tsjigirinski op de website van Vitesse luidt: “In augustus 2010 stapten Jordania en ik gezamenlijk in Vitesse. Daarbij en vanaf dat moment was ik de financier. Ondanks dat hij veel goed werk heeft verricht voor de club zijn er fouten gemaakt. Na de evaluatie van deze fouten hebben we in oktober 2013 met elkaar besloten dat hij ermee zou stoppen en de aandelen zouden worden overgedragen.”

“Zijn recente bedreigingen zijn onacceptabel en de ontzegging tot stadion GelreDome en de trainingsaccommodatie op Papendal is volkomen terecht. De beslissingen van de directie zijn weloverwogen en in het belang van de club. Ik ben er van overtuigd dat het huidige werk, gericht op de academie, scouting en innovatie, de basis is voor continuïteit en successen op de lange termijn.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com