Toch geen debat over Wilders

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Er komt waarschijnlijk toch geen Kamerdebat over de uitspraken van PVV-leider Wilders over Marokkanen. Aanvankelijk besloot de Tweede Kamer dat zo’n debat er nog deze week zou komen. Het zou worden gehouden op verzoek van GroenLinks.

GroenLinks-fractievoorzitter Van Ojik zei dat burgers, organisaties en politici zich erover hebben uitgelaten en dat er dan ook in het parlement over moet worden gepraat. Het zou worden gehouden met premier Rutte.

Toen Van Ojik het debat aanvroeg, zette een aantal fracties al vraagtekens bij de zin ervan. Toen later bleek dat de PVV er zelf niet aan zal meedoen, had een Kamermeerderheid er helemaal geen behoefte meer aan.

VVD-fractievoorzitter Zijlstra zei dat het weinig zinvol is een debat te houden over Wilders als die er zelf niet bij is. “We moeten elkaars tijd niet gaan verdoen”. Anderen sloten zich daarbij aan. PvdA-leider Samsom noemde het laf dat Wilders niet meedoet, maar “dan heeft het debat weinig zin”.

Noodzakelijk

Voor Van Ojik is de aanwezigheid van Wilders niet absoluut noodzakelijk; hij gaat er nog eens over nadenken wat er nu moet gebeuren.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com