Thompson met achillespeesklachten naar winst

Thompson met achillespeesklachten naar winst
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Elaine Thompson is klaar voor de WK atletiek in Londen. De tweevoudig olympisch sprintkampioene onderstreepte in Rabat bij de Diamond League opnieuw haar favorietenrol voor de WK op de 100 meter door te winnen in 10,87 seconden.

Dat kostte wel enige moeite. Licht gehinderd door klachten aan haar achillespezen bleef ze Marie-Josée Ta Lou uit Ivoorkust nipt voor. Ta Lou finishte in 10,90.

Thompson, eerder dit seizoen al goed voor 10,71, laat op de WK de 200 meter schieten. Daarop veroverde ze in Rio ook olympisch goud door wereldkampioene Dafne Schippers te verslaan.

In Rabat was olympisch kampioene Shaunae Miller-Uibo ook een klasse apart op de 400 meter. Ze won in 49,80 seconden. De Amerikaanse Natasha Hastings moest meer dan een seconde toegeven als nummer twee. Miller-Uibo was dit seizoen ook al snel (21,76) op de 200 meter.

Onverslaanbaar

De Amerikaan Ryan Crouser is dit seizoen onverslaanbaar bij het kogelstoten. Ook in Rabat was hij oppermachtig. Met 22,47 meter troefde hij de Jamaicaan O’Dayne Richards met een halve meter af.

Soufiane El Bakkali bracht het thuispubliek in extase door de 3.000 meter steeple te winnen in 8.05,12. Daarmee was hij net niet snel genoeg voor de beste wereldseizoenprestatie. Die bleef met 8.04,63 op naam staan van de Keniaan Consessius Kipruto.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com