Ten Hag opgelucht na zege, Twente boos over penalty

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Ajax-trainer Erik ten Hag was kort maar krachtig in zijn analyse na de nipte 2-1 zege op FC Twente. “De eerste 25 minuten waren goed. Veel variatie, veel kansen en een vroege goal. Daarna werd het minder en minder. En dat zette zich in de tweede helft door.”

De trainer was toch nog enigszins tevreden over zijn ploeg. Met name over de mentaliteit. “Het tempo ging omlaag en we werden onnauwkeuriger. Ik vind wel dat de ploeg karakter heeft getoond door de zege over de streep te trekken. Maar we hebben het onszelf onnodig moeilijk gemaakt.”

‘Onterechte penalty’

In het Twente-kamp heerste na afloop berusting over de nipte nederlaag. En ingehouden woede over de makkelijk gegeven strafschop die leidde tot de winnende treffer. Adnane Tighadouini: “Ik hoorde net dat de penalty helemaal geen penalty was. We hadden hier gelijk kunnen spelen. Ik denk dat we iets hebben laten zien.”

Marino Pusic, de vervanger van de geschorste Gertjan Verbeek: “Het is vervelend dat je verliest door een onterechte penalty. In de eerste helft waren we niet doortastend genoeg bij de kansen die we kregen. Na rust hielden we goed stand en was Ajax niet echt gevaarlijk

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com