Ten Cate met Al-Jazira naar kwartfinales WK voor clubteams

Ten Cate met Al-Jazira naar kwartfinales WK voor clubteams
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Henk ten Cate heeft zich woensdagavond met Al-Jazira geplaatst voor de kwartfinales van het WK voor clubteams. De Nederlandse coach was met zijn ploeg met 1-0 te sterk voor het Nieuw-Zeelandse Auckland City.

Romarinho tekende zeven minuten voor rust, met een afstandsschot van ruim twintig meter, voor de beslissende treffer in Al Ain. De geboren Amsterdammer Mbark Boussoufa speelde negentig minuten mee namens landskampioen van de Verenigde Arabische Emiraten.

De zeven winnaars van de zes continentale bekertoernooien en de kampioen van het gastland strijden om de prestigieuze titel.

Al-Jazira treft zaterdag in de kwartfinale het Japanse Urawa Red Diamonds. De club plaatste zich door de Aziatische variant van de Champions League op zijn naam te schrijven. De winnaar van die confrontatie neemt het in de halve finale op tegen titelverdediger Real Madrid. Grêmio stroomt als winnaar van de Copa Libertadores eveneens in vanaf de halve finales.

Op zaterdag 16 december om 18.00 uur is de finale in Abu Dhabi, met drie uur eerder als voorprogramma de strijd om de derde en vierde plaats.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com