Stadionverbod Jordania bij Vitesse

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Vitesse heeft zijn voormalige eigenaar Merab Jordania een stadionverbod van drie jaar opgelegd. De Georgiër zou de algemeen directeur van de Arnhemse club, Joost de Wit, ernstig bedreigd hebben. De Wit heeft vier weken geleden aangifte gedaan bij de politie en krijgt sindsdien politiebewaking. Jordania houdt De Wit verantwoordelijk voor zijn vertrek bij Vitesse.

Volgens NOS-verslaggever Richard van der Made zijn de bedreigingen aan het adres van De Wit niet mals. “Er zouden dingen geroepen zijn door Jordania richting De Wit als: ‘pas op, anders snij ik je vingers af’. De Wit schijnt behoorlijk bang te zijn, hij heeft ook een gezin.”

Jordania niet langer welkom

Jordania stapte in augustus 2010 binnen bij Vitesse, maar verkocht zijn aandelen in oktober vorig jaar aan de Russische miljardair Alexander Tsjigirinski. De Georgische zakenman bleef wel de wedstrijden van zijn favoriete Nederlandse voetbalclub bezoeken. Vanwege de bedreigingen aan het adres van De Wit is hij de komende drie jaar echter niet welkom in het stadion.

Volgens Van der Made is ook het trainingscomplex op Papendal verboden terrein. “Het verleden van Jordania spreekt niet in zijn voordeel. Hij is regelmatig in opspraak geweest. Zo zou hij betrokken zijn geweest bij wapenhandel en hij zou bij transfers met pistolen hebben gewapperd.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com