Sporting-voorzitter vindt transferverzoek mishandelde Dost ‘zwak’

Sporting-voorzitter vindt transferverzoek mishandelde Dost ‘zwak’
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Bas Dost mag van voorzitter Bruno de Carvalho niet weg bij Sporting Lissabon. De spits wil – net als vijf andere spelers – van zijn contract af, nadat hooligans hem vorige maand bruut mishandeld hadden. De Carvalho weigert vooralsnog het verzoek van de spelers in te willigen.

“Ik kan de fans garanderen dat de ontslagaanvragen op niets uitlopen”, liet hij weten. “Dit kunnen we niet als een gegronde reden beschouwen. De argumenten zijn zo zwak dat deze procedures niet zullen worden uitgevoerd.”

Aanval

Medio mei werden de spelers van Sporting Lissabon tijdens een training aangevallen door hooligans. Tot de gewonden behoorde ook Bas Dost. Hij werd met een riem op het hoofd geslagen en moest in het ziekenhuis worden opgenomen.

De hooligans, gefrustreerd doordat Sporting in het slotweekeinde van de competitie de tweede plaats en daarmee een Champions League-ticket had verspeeld, sloegen op het trainingscomplex de boel kort en klein.

De Carvalho wordt door velen gezien als boosdoener, omdat de voorzitter goede contacten met de fanatieke aanhang van de club onderhoudt. De voorzitter zou de hooligans hebben opgehitst om de spelers een lesje te leren.

De andere spelers die net als Dost niet meer voor Sporting willen uitkomen zijn Rui Patrício, Daniel Podence, Bruno Fernandes, William Carvalho en Gelson Martins.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com