Speuren naar pallet vlucht 370

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Acht vliegtuigen en twee schepen zoeken vandaag verder naar de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines. China gaf gisteren satellietbeelden van de zuidelijke Indische Oceaan vrij waarop een houten pallet en andere wrakstukken te zien zijn.

Vandaag hopen de deskundigen aan boord van de vliegtuigen en het schip de wrakstukken van dichterbij te kunnen bekijken om vast te stellen of ze afkomstig zijn van het vermiste toestel.

De Australische premier Abbott noemde de satellietbeelden “een bemoedigend teken”.

Pallet

De Boeing, die van Maleisië op weg was naar Peking, verdween op 8 maart van de radar. Het toestel had 239 mensen aan boord.

Het is onbekend of vlucht 370 houten pallets aan boord had. In de vrachtruimte van vliegtuigen staan soms pallets, maar in de scheepvaart worden ze ook veel gebruikt.

Chinese vliegtuigen

Vanmorgen arriveerden nog twee Chinese vliegtuigen in de Australische stad Perth om mee te doen aan de zoektocht. De meeste passagiers aan boord van de vermiste Boeing waren Chinezen.

Naast China zoeken Australië, Japan, Nieuw-Zeeland en de VS mee naar het toestel. Ze kammen een gebied uit dat zo’n 2500 kilometer ten zuiden van Perth ligt.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com