‘Spelers Groningen zijn gedrag Mahi spuugzat’

‘Spelers Groningen zijn gedrag Mahi spuugzat’
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Mimoun Mahi is twee weken geleden uit de selectie van FC Groningen gezet na een misplaatste opmerking tegen medespeler Lars Veldwijk. RTV Noord meldde vanmiddag dat meerdere spelers van Groningen de houding van Mahi ‘spuugzat’ zijn. “Zij blijven professioneel, maar zien hem het liefst zo snel mogelijk vertrekken”, schrijft de omroep.

De spits is onlangs met zijn vriendin, Youtube-ster Monica Geuze, ontsnapt aan een gewapende overval in Amsterdam. Dat schrijft Quote. Het zakenblad meldt dat Mahi in het duel met Willem II tegen Veldwijk gezegd zou hebben ‘dat ze hem dood hadden moeten schieten’. Het management van Geuze bevestigt de berichtgeving van Quote. Hans Nijland, de directeur van FC Groningen, wilde het verhaal van Quote niet bevestigen aan de NOS.

Aan het Dagblad van het Noorden laat technisch manager Ron Jans weten dat de club ‘geen bewijzen en geen aanwijzingen heeft dat Mahi Veldwijk de dood heeft toegewenst’.

‘Ontoelaatbaar gedrag’

Mahi en teamgenoot Oussama Idrissi werden na de wedstrijd tegen de Tilburgers uit de selectie gezet door de directie van Groningen. Idrissi werd voor een week verbannen naar het tweede elftal, Mahi moest zich melden bij de clubleiding.

Beiden werd ‘ontoelaatbaar gedrag’ verweten, maar wat de spelers precies misdaan hadden, bleef onduidelijk. Na een week meelopen met maatschappelijke projecten van de stichting FC Groningen werd Mahi weer in genade aangenomen.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com