Sörensen: roer moet om bij PVV

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

PVV-senator Ronald Sörensen vindt het de hoogste tijd om van de PVV een brede volkspartij te maken. In een interview met het Algemeen Dagblad zegt hij dat de huidige structuur met Geert Wilders als enig officieel partijlid op den duur niet meer werkt.

Sörensen zegt te beseffen dat hij met zijn oproep om de PVV te democratiseren “zijn boekje ver te buiten gaat”. PVV-leider Wilders voelt niets voor zo’n verandering.

Twee jaar geleden leidde een oproep van oud-PVV-kamerlid Brinkman om democratische hervormingen tot diens vertrek uit de fractie.

De grootste

Sörensen zegt in het AD dat de PVV-fracties in de Provinciale Staten een begin moeten maken met het opzetten van provinciale afdelingen. “De partij moet overal wortels krijgen, dan worden we de grootste van het land.”

Hij wil een strenge ballotage invoeren voor nieuwe leden om “te voorkomen dat mensen met extreem-rechtse sympathieën zich bij de PVV aansluiten”.

Enkeltje naar de zon

Sörensen noemt Wilders “een verschrikkelijk goed politiek leider”. Hij vindt de uitspraken van de PVV -leider over ‘minder Marokkanen’ “achteraf niet zo slim”, maar inhoudelijk staat hij er vierkant achter.

Vergelijkingen met Hitler zijn uit den boze, vindt Sörensen: “Een enkeltje naar de zon in Marokko is toch wel wat anders dan een enkeltje Auschwitz.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com