Seedorf ontkent ultimatum

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Volgens Clarence Seedorf staat zijn positie bij AC Milan niet ter discussie. De Italiaanse media schreven deze week dat hij van het clubbestuur nog twee wedstrijden (tegen Lazio Roma en Fiorentina) krijgt om zich te bewijzen, anders zou een vroegtijdig einde dreigen voor de Nederlandse trainer, onder wiens leiding zeven van de twaalf duels werden verloren.

“Niemand heeft mij iets gezegd over een ultimatum”, aldus Seedorf op de persconferentie zaterdagmiddag. “Voordat ik mijn handtekening heb gezet, hebben we afgesproken dat ik me vooral met de toekomst ga bezighouden. Totdat iemand mij een andere opdracht geeft, blijf ik die koers varen. Mijn eigen koers. Mijn karakter heeft mij altijd grote successen gebracht. Van hard werken, strijd en persoonlijkheid plukte ik de vruchten. Dat doe ik als trainer nu ook. Dat zal zich aan het eind uitbetalen.”

De beslissing dat algemeen directeur Adriano Galliani dichter bij de technische staf en spelersgroep komt te staan, heeft volgens Seedorf niets te maken met de slechte resultaten van de laatste weken. “We hebben deze week een constructief gesprek gehad. Ik ben blij dat hij zo dicht bij de trainer en de spelersgroep staat. Dat is de kracht van deze club. We steunen elkaar om uit deze moeilijke periode te komen. Ik kan juist goed gebruik maken van zijn ervaring.”

Seedorf is de afgelopen dagen vooral in de problemen gekomen door zijn uitspraken tegen boze supporters na afloop van de verloren wedstrijd tegen Parma. “Ik heb ook geen vertrouwen in deze groep. Dit zijn geen spelers die bij AC Milan passen. Na het seizoen stuur ik driekwart van de spelers weg”, zou Seedorf volgens supporters hebben gezegd. Op de persbijeenkomst ontkende Seedorf deze uitspraken. Na de derde vraag over dit onderwerp verliet hij boos de persconferentie.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com