San Antonio Spurs sterkste nummer twee in NBA

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

San Antonio Spurs heeft in de NBA de topper tegen Toronto Raptors gewonnen. Spurs en Raptors staan in hun divisie beide op de tweede plaats. In Canada toonde Spurs zich met 108-106 de beste nummer twee. 

Toronto kwam in het slotkwart voor het eerst op voorsprong (82-81), maar drukte niet door. LaMarcus Aldridge schoot San Antonio met 11,3 seconden op de klok op 107-104. Norman Powell bracht Toronto weer tot op een punt, maar door een rake vrije worp van Aldridge werd het 108-106. 

De Raptors hadden vervolgens nog vijf seconden om een verlenging of de zege uit het vuur te slepen. Powell ging voor de winst, maar zijn driepunter viel niet.

In de Eastern Conference won Washington Wizards, de nummer vijf, van Boston Celtcs dat twee plaatsen hoger staat: 123-18.

Met uitblinker Bradley Beal zorgde de thuisploeg ervoor dat Boston geen enkele keer aan de leiding kwam in het duel. De guard werd topscorer met 31 punten. Het was voor de Wizards de veertiende thuisoverwinning op rij, waarmee het clubrecord verder werd aangescherpt.

Kunststukje 76ers

Philadelphia 76ers haalde tegen Los Angeles Clippers een kunststukje uit. Aan het begin van het derde kwart stond de ploeg 19 punten achter. Dat leek topscorer Nerlens Noel en zijn teamgenoten wakker te schudden. De achterstand verdween als sneeuw voor de zon en Los Angeles werd zelfs op een ruime nederlaag getrakteerd: 121-110.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com