Rutte walgt van videoclip rapper

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Op internet is een videoclip geplaatst waarop de suggestie wordt gewekt dat PVV-leider Geert Wilders wordt gegijzeld door terroristen en daarna geëxecuteerd. De clip is van de rapper Hozny uit Sneek. Premier Rutte noemt de videoclip bij RTL Z walgelijk.

In de clip is een blanke man te zien wiens haar is geblondeerd. Rapper Hozny zegt dat de acteur Geert Wilders moet voorstellen. Wilders zit vastgebonden op de grond terwijl twee gemaskerde mannen een pistool tegen zijn hoofd zetten. Het beeld lijkt sterk op de executievideo’s van terreurorganisaties zoals al-Qaida.

Aan het einde van de clip valt het beeld weg en is een schot te horen.

Aan de kijker zelf

Hozny wil geen suggestie wekken dat Wilders wordt geëxecuteerd. Het is volgens hem aan de kijker zelf om te bepalen hoe de videoclip eindigt. “Het kan ook zijn dat ik mezelf doodschiet.”

De rapper noemt de clip een koekje van eigen deeg. Hij zegt dat het de bedoeling was om te choqueren. Maar het is niet de bedoeling dat mensen zich bedreigd gaan voelen.

Boodschap: stop

De boodschap die Hozny aan Wilders wil geven met de video is dat de politicus moet stoppen met het beledigen van moslims. “Hij moet beseffen dat hij daarmee moet ophouden. Het is geen bedreiging naar hem toe.”

Hozny denkt dat de clip Wilders op andere gedachten zal zetten. “Ik denk dat hij misschien hierna gaat beseffen: waar ben ik eigenlijk mee bezig. Ik denk dat hij zich hierna meer zal verdiepen in de islam in plaats van dom te schreeuwen. ”

De rapper is niet bang voor juridische gevolgen. “Het is gewoon een vrijheid van meningsuiting.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com