Rotterdam geplaatst voor play-offs

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Door een 3-2 overwinning op Hurley zijn de mannen van Rotterdam als derde club verzekerd van deelname aan de play-offs. Vorige week plaatsten Kampong en Oranje Zwart zich al voor de strijd om het landskampioenschap.

Zondag staat de laatste speelronde van de reguliere competitie op het programma. Dan wordt duidelijk welke club als vierde naar de play-offs gaat. Bloemendaal heeft de beste papieren, een overwinning op degradatiekandidaat Tilburg volstaat.

HGC uitgespeeld

Die uitgangspositie verschaften de Noord-Hollanders zichzelf door directe concurrent HGC in Wassenaar met 3-2 te verslaan. Het winnende doelpunt van Ronald Brouwer viel in de slotfase en betekende het definitieve einde van de play-offskansen van HGC.

Alleen Amsterdam mag nog hopen dat het Bloemendaal van het laatste ticket kan afhouden. De 5-1 winst op Laren zorgt ervoor dat Amsterdam in het spoor van Bloemendaal blijft, maar betekent vooral dat Laren rechtstreekse degradatie moet vrezen. Door het punt dat Tilburg pakte tegen Den Bosch (2-2) is Laren namelijk naar de laatste plaats gezakt.

OZ nieuwe koploper

Oranje Zwart en Schaerweijde maakten er een doelpuntenfestijn van in Eindhoven. Met drie treffers bracht Mink van der Weerden zijn seizoenstotaal op 35 en hielp de topscorer van de hoofdklasse zijn ploeg aan een 7-4 overwinning. Daardoor is OZ weer koploper, want het gaat op doelsaldo voorbij aan Kampong, dat 3-2 won van Pinoké.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com