Ronaldo hint op vertrek bij Real Madrid

Ronaldo hint op vertrek bij Real Madrid
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Cristiano Ronaldo geeft binnen enkele dagen uitsluitsel over zijn toekomst bij Real Madrid. Dat zei hij na afloop van de gewonnen Champions League-finale tegen Liverpool (3-1). Hij wilde verder niet zeggen of hij ook komend seizoen in Madrid voetbalt.

“Het is nu tijd om hiervan te genieten”, zei Ronaldo tegen televisiezender beIN Sport. “Binnen enkele dagen krijgen de fans een antwoord. Het is fantastisch geweest bij Real Madrid.”

Of zijn woorden als een afscheid klonken, liet Ronaldo in het midden. “Ik laat binnen enkele dagen meer weten. De toekomst van de spelers is nu niet belangrijk. Het belangrijkste is dat Real Madrid de Champions League heeft gewonnen.”

Zijn ploeggenoot Sergio Ramos wilde eveneens niet ingaan op de speculaties rondom Ronaldo. “Na het seizoen zal hij duidelijkheid geven.”

Ronaldo speelt sinds 2009 voor Real Madrid en heeft bij de club nog een contract tot medio 2021.

Vijf titels

Bij de Spaanse kampioen won Ronaldo vier van zijn vijf Champions League-titels: in 2014, 2016, 2017 en 2018. In 2008 won hij de Cup met de grote oren voor het eerst als speler van Manchester United. Hij komt nu naast Paolo Maldini (AC Milan), José María Zárraga en Alfredo Di Stefano (beiden Real). Francisco Gento (Real) is de enige speler die zes titels wist te winnen.

“Deze beker wilden we hebben”, zei Ronaldo na afloop van de finale. “We wisten dat het zwaar zou worden, maar we hebben de winst verdiend. We hebben historie geschreven.”

Ook Bale twijfelt

Matchwinnaar Gareth Bale, die inviel en met een schitterende omhaal voor de 2-1 zorgde en later Liverpool-doelman Loris Karius zag schutteren bij een schot van hem waardoor de 3-1 viel, zei na afloop ook dat hij niet zeker is van zijn toekomst in de Spaanse hoofdstad.

“Ik wil elke week spelen en dat is dit seizoen niet gebeurd. Ik ben wel even geblesseerd geweest, maar was verder fit. Ik zal het met mijn zaakwaarnemer moeten bespreken.”

‘Beste goal’

Op zijn omhaal keek Bale trots terug. “Het moet de mooiste goal in een Champions League-finale zijn. En dan ook nog op zo’n groot podium.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com