Roda JC steunt Schahin na kritiek op eigen fans

Roda JC steunt Schahin na kritiek op eigen fans
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De spelers en technische staf van Roda JC staan achter Dani Schahin, die zondag de confrontatie zocht met de eigen fans tijdens en na het gewonnen duel met Heerenveen (2-1).

Met een vinger op zijn mond maakte Schahin duidelijk dat hij de fans van Roda te kritisch en negatief vindt. Binnen de club wordt de aanvaller gesteund.

“De hele week zijn wij maar met één ding bezig en dat is het winnen van wedstrijden. Hierbij hebben we iedere speler heel hard nodig om dit doel te verwezenlijken. Dani Schahin is een echte winnaar en voor onze groep een hele belangrijke speler. De uitleg die hij na afloop gaf voor de tv-camera´s zijn woorden die wij onderstrepen”, staat in een verklaring te lezen op de clubwebsite.

Scherpe reactie

Na de overwinning tegen Heerenveen zette Schahin voor de camera’s zijn kritiek nog eens extra kracht bij. “Het was een overwinning van het team, maar niet voor de fans. Wij hebben alle steun nodig, niet dat gefluit. We moeten met twaalf man spelen en niet tegen twaalf man. Dat wil ik alleen aangeven”, zei Schahin na afloop.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com