Robben: moet tevreden zijn met 1-1

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Bayern München-aanvaller Arjen Robben kon leven met de 1-1 op bezoek bij Manchester United in de eerste kwartfinalewedstrijd van de Champions League.

“Manchester United heeft gewoon een heel goede ploeg. In de Premier League doen ze het minder, maar op zo’n avond in de Champions League zegt dat niet zoveel”, zei Robben.

“Ze waren wel enkel aan het tegenhouden en ze probeerden vanuit de counter gevaar te stichten. Het is niet makkelijk als een ploeg zo defensief speelt. Maar als je 1-0 achterkomt, dan moet je tevreden zijn met 1-1.”

Bayern kan volgende week in München het karwei klaren, maar de titelhouder moet dat wel doen zonder Bastian Schweinsteiger en Javi Martinez. Zij zijn dan geschorst. Robben: “Volgende week moeten we aan de bak.”

Büttner: mooi om te beginnen

Landgenoot Alexander Büttner mocht in de basis beginnen bij Manchester United. Hij verving Patrice Evra, die vanwege een schorsing moest toekijken. De linksback keek tevreden terug op zijn wedstrijd.

“Ik wist al een tijdje dat ik ging spelen. Ik speel gelukkig steeds vaker, maar vanavond was het wel heel mooi om te beginnen”, zei Büttner, die veel duels uitvocht met Robben. “Dat was wel mooi ja. Hij is een geweldige speler. Ik heb hem na de wedstrijd nog even gesproken.”

Büttner moest vroegtijdig naar de kant vanwege een hamstringblessure. “Ik had daar zaterdag al last van, maar ik verwacht dat ik aankomend weekend gewoon weer mee kan doen.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com