Real Madrid haalt flink uit tegen Celta de Vigo

Real Madrid haalt flink uit tegen Celta de Vigo
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Real Madrid maakt nog altijd kans op de tweede plaats in La Liga en om dus boven rivaal Atlético Madrid te eindigen. De Koninklijke haalde in Santiago Bernabéu uit tegen Celta de Vigo. Het werd 6-0.

Gareth Bale nam Real in de eerste helft bij de hand. De Welshman was verantwoordelijk voor de eerste twee doelpunten. Met name het tweede doelpunt was erg mooi. Bale kwam vanaf de rechterkant naar binnen en krulde de bal in de verre kruising. Isco maakte er voor rust nog 3-0 van.

In de tweede helft werd het duel al snel op slot gegooid. Achraf Hakimi, een 19-jarige Spanjaard van Marokkaanse afkomst, tekende voor de 4-0. Sergi Gomez (eigen goal) en Toni Kroos bepaalden de eindstand op 6-0.

Real of Atlético de beste club uit Madrid?

Real Madrid staat nu derde op drie punten achterstand op nummer twee Atlético, dat eerder vandaag met 1-0 won bij Getafe. Als volgende week Atlético verliest en Real weet te winnen, wordt het stuivertje wisselen tussen de topclubs uit de Spaanse hoofdstad. Real heeft namelijk een veel beter doelsaldo (+50 om +36).

Kampioen FC Barcelona komt zondag in actie tegen Levante. De Catalanen zijn nog altijd ongeslagen en hopen de laatste twee wedstrijden van het seizoen zonder nederlaag te blijven.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com