PSV rond met Bruma en Jozefzoon

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

PSV heeft een overeenkomst bereikt met verdediger Jeffrey Bruma en aanvaller Florian Jozefzoon.

Technisch manager Marcel Brands van PSV bevestigde dat met respectievelijk Chelsea en RKC Waalwijk een principe-akkoord werd bereikt.

De 21-jarige Bruma kan in Eindhoven een vierjarig contract tekenen. PSV maakte met Chelsea, dat Bruma afgelopen seizoen aan Hamburger SV verhuurde, afspraken over een mogelijke terugkoop. De viervoudig international sluit vermoedelijk komende maandag aan bij de selectie, die dan zijn eerste training afwerkt.

Jeugdinternational Jozefzoon (22) ondertekent een verbintenis voor drie jaar, met een optie voor nog een extra seizoen. Hij behoorde tot de selectie van Jong Oranje op het EK in Israël.

“Talent met ervaring”

“Het zijn talentvolle spelers met al de nodige ervaring. Zij passen in de filosofie dat PSV graag de beste Nederlandse talenten in de gelederen heeft, samen met talenten uit de eigen jeugd. Zo hadden we richting het EK onder 21 vijf geselecteerde talenten”, aldus Brands op de website van PSV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com