Pedro in plantsoen Amsterdam

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De vermiste Pedro uit Amsterdam is vanochtend gevonden in een plantsoen in Amsterdam-Osdorp. Volgens de Amsterdamse politie maakt hij het goed.

De politie volgde een binnengekomen tip en kwam uiteindelijk terecht bij het plantsoen. Daar werden spullen van Pedro gevonden. De agenten bleven een tijdje wachten en zagen hem uiteindelijk aankomen.

De 9-jarige jongen is niet door iemand meegenomen. Hij heeft gisteren dus zelf besloten om weg te gaan; waarom is nog niet duidelijk.

Gisterochtend

Pedro verdween gisterochtend toen hij om 08.00 uur van huis vertrok om naar school te gaan. Hij kwam daar niet aan. Er werd pas om 16.30 uur alarm geslagen toen hij niet thuis was gekomen.

De politie gebruikte vannacht speurhonden om de route te volgen die Pedro moet hebben afgelegd. Ook werd een helikopter ingezet in de zoektocht naar de jongen.

School

Pedro’s school, de Burgemeester Amersfoordtschool, kan nog niet zeggen waarom er zo laat over de vermissing aan de bel is getrokken.

De politie is van plan om met de schooldirectie en de ouders van Pedro te gaan praten om meer te weten te komen. Wanneer die gesprekken plaatsvinden, kan de Amsterdamse politie nog niet zeggen.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com