Pastoor voelt druk, maar stapt niet zelf op

Pastoor voelt druk, maar stapt niet zelf op
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De seizoensstart van hekkensluiter Sparta Rotterdam is ronduit slecht: vijf punten na acht wedstrijden en nederlagen tegen VVV, ADO en Roda JC. Ploegen waar de Rotterdammers punten tegen moesten pakken om boven de vermaledijde rode streep te komen.

Om de crisis op het Kasteel toch te bezweren heeft trainer Alex Pastoor overwinningen nodig, het liefst zaterdagavond al in de Rotterdamse derby tegen Excelsior. “Ik krijg niet alles mee, probeer dat ook bewust van me af te houden, maar je kan ook niet ontkennen dat er druk op staat. Er staat een geweldige, maar ook geweldig cruciale wedstrijd op het programma. Als dat geen druk meer oplevert, ben je als sportman ook ongeschikt.”

‘Niet moeilijk over doen’

Maar zelfs als het tegen Excelsior misgaat, wil Pastoor de handdoek niet in de ring gooien. “Dat moet je natuurlijk niet aan mij vragen, maar het is niet zo dat als we van Excelsior verliezen ik ermee ophoud. Ik heb ook niet de indruk dat het bestuur er wel zo over denkt, althans dat was in de afgelopen dagen niet zo, maar dat er aan de buitenkant zulke verhalen worden opgeklopt, daar moet je ook niet moeilijk over doen.”

De chemie en de samenwerking is ondanks de magere resultaten volgens de trainer zelfs goed op het Kasteel. “Op het moment dat je voelt dat er geen samenwerking meer is, tussen de staf onderling of met de spelers, dan kun je het pad naar de finish wel uitstippelen en daar zelfs een tijdspanne aan hangen. Daar is nu helemaal geen sprake van, ik denk zelfs dat het rustig is.”

‘In de wedstrijd groeien’

Dat betekent niet dat er geen werk aan de winkel is. “Er zit ontwikkeling in, maar we scoren te weinig. Het zal niemand verbazen dat als het scoreverloop in het nadeel is, dat een ploeg er ook niet bovenop helpt. Je hebt soms echt wel iets nodig om in de wedstrijd te groeien. Daar zit de kiem.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com