Parma vergroot zorgen AC Milan

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

AC Milan heeft in de Serie A zijn elfde nederlaag van het seizoen moeten incasseren. De ploeg van trainer Clarence Seedorf verloor in eigen huis met 4-2 van Parma. Na afloop ging Seedorf samen met Mario Balotelli en Kaka in gesprek met de teleurgestelde en boze supporters.

Milan moest al na vijf minuten verder met tien man na een rode kaart voor doelman Christian Abbiati, die de doorgebroken Ezequiel Schelotto onderuit had gehaald. Antonio Cassano benutte de daaruitvolgende strafschop en was vlak na rust ook goed voor de 2-0 van Parma.

Milan, met Nigel de Jong en Urby Emanuelson in de basis, toonde echter veerkracht en kwam via treffers van Adil Rami en geregeld uitgejouwde Balotelli langszij. In het laatste kwartier ging het toch mis voor de Rossoneri. Amauri zorgde met een fraai hakje voor 3-2 en in de slotminuut was Jonathan Biabiany trefzeker.

Na afloop liepen de gemoederen hoog op bij de supporters. Nadat ze waren toegesproken door Seedorf, Balotelli en Kaka keerde de rust echter terug.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com