Paris Saint-Germain en Bayern boeken ruime zege

Paris Saint-Germain en Bayern boeken ruime zege
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Paris Saint-Germain en Bayern München hebben zonder veel moeite hun eerste Champions League-duel in groep B gewonnen. PSG won uit met 5-0 van Celtic en Bayern was thuis met 3-0 te sterk voor Anderlecht.

De Fransen waren heer en meester in Glasgow. Neymar zorgde voor zijn eerste Europese doelpunt in dienst van Paris Saint-Germain door de 1-0 binnen te schieten. Hij was daarna ook betrokken bij de 2-0.

Zijn assist zorgde ervoor dat ook Kylian Mbappé zijn eerste doelpunt kon maken voor PSG. Hij schoot van dichtbij de 2-0 binnen. Edinson Cavani, die al een goal afgekeurd zag worden, benutte vlak voor rust een penalty en maakte er 3-0 van.

Na rust gebeurde er niet veel meer in Glasgow, tot tien minuten voor het einde van de wedstrijd. Mikael Lustig had pech en schoot de bal achter zijn eigen doelman. Cavani kopte vijf minuten voor de tijd de 5-0 op het scorebord.

Bayern München had iets meer moeite met Anderlecht, maar won uiteindelijk eenvoudig met 3-0. Robert Lewandowski bracht de Duitse landskampioen op een 1-0 voorsprong uit een penalty. Sven Kums was de dader en de voormalig Heerenveen-speler werd met rood bestraft.

De tien Belgen hielden vervolgens lang stand, maar na rust liep Bayern, dat speelde met Arjen Robben in de basis, toch nog uit. Thiago Alcantara tikte van dichtbij raak uit een voorzet van Joshua Kimmich.

Kritische Robben

De aangever van de 2-0 verzorgde in de slotfase van de wedstrijd de 3-0 door een voorzet van Jérôme Boateng te verzilveren.

Robben was ondanks de 3-0 zege kritisch op het spel van Bayern. “Met alle respect, we hadden ze alle hoeken van het veld moeten laten zien na de rode kaart”, vertelde hij na afloop. “Er zat geen tempo in ons spel, we moeten meer passie tonen om meer doelpunten te maken.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com