Ouders doodziek kind beroofd

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De ouders van een 9-jarige jongen die met acute kanker is opgenomen in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam zijn in het ziekenhuis beroofd van hun portemonnee. De daders hebben vervolgens 1100 euro gepind.

Het AD meldt dat de ouders ten einde raad zijn. Een Rotterdamse wijkagent uit zijn verontwaardiging op Twitter. Hij hoopt dat de Officier van Justitie toestemming geeft om beelden van de verdachten aan de media te geven, zodat ze snel kunnen worden opgepakt.

De daders pikten de portemonnee gistermiddag rond 16.00 uur. Zij gingen direct naar het Centraal Station waar ze met een pinpas van het gezin zeker 1100 euro hebben gepind. Bij een tweede pinpoging zou de pas zijn ingeslikt.

Inzamelingsactie

Inmiddels wordt er druk getwitterd over de laffe diefstal. Advocaat Simone ten Haaf is onmiddellijk een inzamelingsactie begonnen via Facebook. Er zou al een paar honderd euro binnen zijn. Mocht het ingezamelde bedrag hoger zijn dan het gestolen bedrag, dan is de rest voor een cadeau voor de zieke jongen, zegt de initiatiefneemster.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com