Otter: hier kan je alleen van dromen

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

“Hier kan je alleen maar van dromen”, glunderde bondscoach Jeroen Otter na het goud van de Nederlandse shorttrackmannen op de relay bij de WK in Montreal.

De wedstrijd kwam in de laatste zeven ronden op gang. “Daan (Breeuwsma) had een prachtige inhaalmanoeuvre en toen ging het los”, keek Otter terug. “We komen in de topposities, maar vallen terug van één naar drie. Je zag Sjinkie (Knegt) snelheid verliezen, maar in de laatste bocht zie je hem bewegen, duwen en dan heeft hij telescoopbenen, ongelooflijk mooi.”

Tijdens de race schoot het drama van Sotsji – waar de Nederlandse mannen door een valpartij in de eerste meters meteen ver op achterstand lagen en Knegt in de slotfase net niet bij machte was het brons binnen te halen – nog bij Knegt door het hoofd. “Ik dacht, dit gaat me niet nog een keer gebeuren”, zei Knegt, die voor het gouden eindschot zorgde.

Knegt: hier geniet ik van

In de bloedstollende slotfase voelde Knegt zich in zijn element. “Als er een beetje geduwd en getrokken wordt, geniet ik er van. Het ging er om dat we als laatste uit de bocht kwamen. Ik heb grote stappen gemaakt, zowel individueel als met de mannen.”

“Als je vaak finales haalt, win je vanzelf goud”, glimlachte Niels Kerstholt. Na de finish van Knegt was het WK-goud nog geen feit en moest de uitslag nader worden bekeken. Kerstholt: “Sjinkie kwam over de finish en we wisten niet of hij eerste was geworden, maar hij begon keihard te juichen, dus wij juichten allemaal mee.”

Kerstholt twijfelt

De 30-jarige Kerstholt was na Sotsji vastbesloten om zijn shorttrack-carrière te beëindigen, maar wie wint, gaat twijfelen. “Laat ik eerst maar van deze overwinning genieten en het allemaal laten bezinken. Daarna neem ik een beslissing.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com