Oranje herenigt Verga en Van Ass

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Met Valentin Verga én Seve van Ass in de geleden heeft het Nederlands hockeyelftal dinsdag 3-3 gespeeld in een oefenwedstrijd tegen België. Het duel gold als voorbereiding van beide teams op het WK komende zomer in Den Haag.

Het duel had voor het Nederlands elftal een speciaal tintje omdat het de eerste keer was dat Verga en Van Ass samenspeelden sinds het beruchte ‘tanden-incident’ in november vorig jaar. In de competitiewedstrijd tussen Amsterdam en Rotterdam sloeg Amsterdam-speler Verga met zijn stick in het gezicht van Rotterdam-speler Van Ass, waardoor laatsgenoemde tien tanden verloor. Voor die grove overtreding kreeg Verga tien duels schorsing.

Volgens bondscoach Paul van Ass, vader van Seve, was het ‘tanden-incident’ geen issue meer: “Het was niet bijzonder. Niet voor mij en niet voor Seven en Valentin. Dat is geweest en leeft totaal niet meer in deze groep.”

In het oefenduel begon Nederland goed tegen de ploeg van bondscoach Marc Lammers. Bij rust stond Oranje zelfs met 2-0 voor dankzij twee treffers uit een strafcorner van Mink van der Weerden. Na rust kwam België terug tot 2-2, maar Sander de Wijn bezorgde Nederland opnieuw de voorsprong. Uiteindelijk werd het toch nog 3-3 in Brussel.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com