Onrust rond NEC, maar ‘we zijn nog niet dood’

Onrust rond NEC, maar ‘we zijn nog niet dood’
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

NEC liep zaterdagavond tegen Excelsior tegen zijn twaalfde nederlaag in dertien wedstrijden aan. Net als vorige week leidde dat tot onrust rond het Goffertstadion. Boze supporters trokken naar de hoofdingang, wat tot een grimmige sfeer leidde.

Trainer Peter Hyballa sprak de fans, net als vorige week, toe. “We trainen hard, we proberen alles. Maar nu zijn er mensen binnen, die zijn ook bang. Wij zijn nog niet dood”, sprak de Duitser.

Na een tijdje keerde de rust weer terug bij de hoofdingang en konden de toeschouwers die nog in het stadion waren ook naar buiten. Maar met een zeventiende plaats in de eredivisie, twee duels voor het einde, zal het nog wel even onrustig blijven rond NEC.

“Het is begrijpelijk dat de supporters ontevreden zijn”, sprak verdediger Michael Heinloth na de 1-0 nederlaag. “We hebben drie punten uit veertien wedstrijden. Dan is de frustratie enorm. Niet alleen bij de spelers, maar ook bij de fans.”

Er zit niets anders op dan blijven knokken, zei Heinloth. En zo denkt ook Hyballa erover, die er niet over denkt om de handdoek in de ring te gooien.

“Als je zo vaak verliest, denk je over alles na. Als trainer ben je verantwoordelijk. Ik ben ook een denker, ik ben geen domme man. Ik gooi de handdoek niet in de ring. Dat past niet bij mijn persoonlijkheid en levensstijl.”

De Nijmegenaren hebben nog twee wedstrijden om iets aan hun penibele situatie te doen. Op 7 mei volgt een thuiswedstrijd tegen AZ. Een week later staat op de laatste speeldag een uitduel met sc Heerenveen op het programma.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com