Onderzoek Deurne zaterdag verder

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De politie heeft het onderzoek bij de juwelier in Deurne, waar vrijdagavond twee overvallers werden doodgeschoten, voor vandaag afgerond. Komende ochtend gaan rechercheurs daarmee verder. Er zijn nog wel agenten, maar dat is om het pand te bewaken. De omgeving is met hekken afgezet.

De juwelier, Goldies, werd aan het eind van de middag overvallen. Waarschijnlijk waren er twee overvallers. De juwelier was in de zaak aanwezig. Hij is gewond geraakt aan zijn hand en in het ziekenhuis behandeld. Inmiddels is hij daar weer weg.

Weggesleept

Wie er heeft geschoten, is onduidelijk. De politie doet daarover geen mededelingen. Buurtbewoners zeggen dat het de vrouw van de juwelier is geweest. Zij was op dat moment niet in de zaak, maar zag thuis op beveiligingsbeelden dat de zaak werd overvallen. Daarop zou ze naar de zaak zijn gegaan.

Het paar woont niet boven de zaak, maar even verderop in Deurne.

De politie heeft zowel de auto waarmee de overvallers zijn gekomen, als de auto van de vrouw van de juwelier bij de zaak weggesleept.

De juwelierszaak is in 2010 ook al een keer overvallen. Volgens een buurtbewoner verzetten de eigenaren zich toen ook tegen de daders.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com